Nemovitosti

Celkem 26 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
Marek Vrtilka
telefon: +420777944355, +420481320590
rknika@rknika.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Prodej rodinného domu v Semilech – Najmanova ulice

Cena:
2.950.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme Vám rodinný dům v Semilech, který se nachází v klidné lokalitě města Semily.. Jedná se o rodinný dům s pozemkem, který se nachází v ulici Najmanova, která je klidnou částí města a blízkostí centra je ideální pro rodinné bydlení. Dům je samostatně stojící stavbou, ke které náleží přístavba vedlejší stavby se skladovým prostorem pro uskladnění paliv a materiálu.
K domu dále náleží zpevněný a zasíťovaný pozemek, který se nachází naproti přes ulici, který slouží pro parkování, kapacitou pro dvě osobní auta.
Dům je přízemní s obytným podkrovím. Jedná se o zděný dům, který byl v posledních letech částečně upravován, zejména jeho vnitřní dispozice a vybavení (výměna části oken, hlavních dveří, elektroinstalace, rozvod topení, instalace akumulační nádrže na teplou vodu – 1000 l, kombinované vytápění na tuhá paliva a elektrokotel, vyvložkování komíny se zateplením ad.).
Dispozice: 1.PP – sklepní prostor, do kterého je přístup před domem, přízemí – vstupní chodba, vpravo je technická místnost s možností budoucí obytné místnosti, vlevo je obytná kuchyně a obytný pokoj (ložnice, pracovna), dále se z chodby vhází do koupelny, WC a spíže, podkroví – chodba, 2 ložnice. Dům je vytápěný kombinovaně, a to ústředním kotlem na tuhá paliva nebo elektrokotlem. Inženýrské sítě: El. – 220/380V, městský vodovod, kanalizace – septik, s možností napojení na městskou kanalizaci, plyn je zavedený do domu, využívaný pro ohřev pokrmů – sporák.
K domu náleží udržovaný dvorek za domem, který je dostatečným zázemím pro vytvoření zázemí s posezením. Pozemek je oplocený a jeho celková výměra je 308 m2. Přístup k domu je z obecní komunikace.
Dům se nachází v lokalitě, která je vhodná zejména pro bydlení. Zejména klidné prostředí a blízkost do centra města je velkým bonusem. Ve městě je veškerá občanská vybavenost, dále se v okolí nachází známé turistické lokality, lyžařská střediska a Český ráj. 

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2024007
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Semily
Najmanova 157
Plocha pozemku:
308 m2
Plocha zastavěná:
90 m2
Plocha podlahová:
120 m2
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 36' 13.759"N, 15° 20' 20.065"E