Nemovitosti

Celkem 22 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
Marek Vrtilka
telefon: +420777944355, +420481320590
rknika@rknika.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Byt/apartmán v Jizerských horách – Albrechtice v J/h

Cena:
6.700.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme Vám moderní byt 3+kk v Albrechticích v Jizerských horách, který se nachází v centrální části obce, kde jsou v bezprostřední blízkosti lyžařské vleky, ale zejména skiareál Tanvaldský Špičák – Špičák II. Jedná se opravdu o exklusivní místo, které je svou polohou ideální pro milovníky lyžování, cykloturistiky a dalších mnoha sportovních a turistických možností, které nabízí obec Albrechtice a široké okolí Jizerských hor. Dostupnost lyžařských vleků je tak blízká, že to zvládnete pěšky, nebo rovnou na lyžích.

Byt je po celkové rekonstrukci, který je moderně vybavený a spolu s rozlehlým balkonem splňuje moc pěkné rekreační a trvalé bydlení.
Rekonstrukce se týkala kompletní instalace nových rozvodů elektřiny, vody, odpadů, podlahového vytápění, dále výměny podlahových krytin, snížení stropů v místnostech se zateplením, výměny oken za plastová, instalace vestavěné kuchyně se spotřebiči ad.. Byt je vybavený nábytkem, který je z velké části součástí prodejní ceny, takže je ihned připravený k obývání. Byt je vybavený zabezpečovacím systémem od firmy Jablotron a dálkově ovládaným etážovým vytápěním.

Dispozice bytu: chodba, ze které se vstupuje do jednotlivých místností – vpravo do koupelny s WC, vlevo do obývací místnosti s mezonetovým spaním, rovně do kuchyně s obývací místností, ze které je vstup do ložnice s balkonem. Balkon nabízí komfortní prostor pro posezení a výhled do okolí. Celková podlahová bytu je výměře 76 m2 + 11,5 m2 balkon. K bytu náleží dvě prostorné sklepní místnosti.

Byt je umístěný v prvním nadzemním podlaží domu, který je dvoupodlažní s podsklepením, kde jsou celkově 3 bytové jednotky a jeden nebytový prostor. Dům se nachází u místní komunikace, která je celoročně udržovaná. Parkování je umožněno na sousedním pozemku, který je v majetku obce.

V blízkosti domu jsou místní restaurace, kavárny, prodejna potravin, půjčovny sportovního vybavení a mnoho dalších služeb. Jedná se o lokalitu, která je vhodná pro rekreační a trvalé bydlení, ale případně i pro krátkodobé pronajímání. 

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
2024026
Typ bytu:
3+kk
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Albrechtice v Jizerských horách 24
Plocha podlahová:
76 m2
Plocha balkonu:
12 m2
Podlaží:
1. podlaží z 2 podlaží celkem
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Centrum obce
Komunikace:
Asfaltová
Rok rekonstrukce:
2021
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 45' 35.792"N, 15° 17' 11.015"E