Nemovitosti

Celkem 24 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
Marek Vrtilka
telefon: +420777944355, +420481320590
rknika@rknika.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Rodinný dům 5+1 v obci Chuchelna

Cena:
10.800.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme Vám dřevostavbu rodinného domu s pěkným pozemkem o celkové výměře 1500 m2. Umístění domu a pozemku je na jihovýchodním svahu v části obce Chuchelna, kde je ideální místo pro trvalé bydlení a rekreaci. Jedná se o oblíbenou rezidenční oblast, která vyniká krásnou přírodou, výbornou občanskou vybaveností, snadným dosahem do Semil, Krkonoš, Jizerských hor a Českého ráje.

Dispozice RD: vstupní zádveří s šatnou, hala se schodištěm, vpravo je umístěna koupelna s toaletou, technická místnost (elektrokotel, bojler, pračka, sušička), dále se z haly vchází do jídelny, na kterou navazuje kuchyně se spíží, obývací pokoj s krbem a východ na zahradu. V patře dostupném po schodišti z haly je chodba s hudebním koutem, 3× dětský pokoj, ložnice s balkonovými dveřmi a samostatná toaleta s umyvadlem. V půdním prostoru se nachází obytná místnost, kde je možná dětská ložnice, herna ad. K domu náleží přístavba přístřešku, který lze využít pro skladování dřeva nebo parkování osobního vozu, dále bývalá stavební buňka, v současnosti prostory pro skladování kol a ostatních věcí. Stavební buňka je vybavena přípojkou, elektřiny, vody a záchodem.

Dřevostavba rodinného domu byla dokončena a kolaudována v r. 2022. Podlahy jsou převážně dřevěné a částečně keramické. Zdrojem tepla je elektrický kotel nebo lokálně krbem umístěného v obývacím pokoji. Vytápění je v přízemí řešeno v podlaze, v podkroví jsou topná tělesa. Při stavbě i zařizování interiéru byly použity kvalitní materiály a vybavení ve vyšším standardu.

Hranice pozemku budou dodatečně vyměřeny, protože v současnosti je předmětný pozemek součástí rozsáhlého pozemku, kde jsou vzrostlé dřeviny a rybníky, které vytvářejí pocit polosamoty a klidného bydlení s venkovskou atmosféru. V pohodlné vzdálenosti je mateřská a základní škola, dále sportoviště nebo místní koupaliště. V blízkém městě Semily jsou další školky, základní a střední školy Na výběr je i z restaurací a kaváren, dobré jsou i nákupní možnosti. Chuchelnu obklopuje krásná příroda, z jedné strany Kozákov, z druhé strany údolí Jizery spolu s Riegrovou stezkou a mnoho dalších krásných míst. 

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2024012
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Chuchelna 323
Plocha pozemku:
1500 m2
Plocha zastavěná:
103 m2
Plocha podlahová:
162 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Novostavba
Konstrukce:
Dřevěné trámové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Stáří objektu:
2002
Rok kolaudace:
2022
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 36' 23.432"N, 15° 17' 55.022"E