Nemovitosti

Celkem 30 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
Marek Vrtilka
telefon: +420777944355, +420481320590
rknika@rknika.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Rodinný dům 5+1, spolu s chatou a rybníky v obci Chuchelna

Cena:
15.500.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme Vám dřevostavbu rodinného domu s nádhernou vzrostlou zahradou, jejíž součásti je soubor rybníků a obytná chata. Umístění domu a pozemků je na jihovýchodním svahu v části obce Chuchelna, kde je ideální místo pro trvalé bydlení a rekreaci. Jedná se o oblíbenou rezidenční oblast, která vyniká krásnou přírodou, výbornou občanskou vybaveností, snadným dosahem do Semil, Krkonoš, Jizerských hor a Českého ráje.


Dominantou vzrostlé zahrady je soubor rybníků, které jsou trvale napájeny z místního zdroje potoka, protékající částí zahrady, jehož část je zatrubněna a pokrytá travním porostem. Ve spodní části zahrady je jeden z rybníků, který je vhodný a využívaný ke koupání, na který navazuje stavba obytné chaty s vlastním číslem popisným.


Dispozice RD: vstupní zádveří s šatnou, hala se schodištěm, vpravo je umístěna koupelna s toaletou, technická místnost (elektrokotel, bojler, pračka, sušička), dále se z haly vchází do jídelny, na kterou navazuje kuchyně se spíží, obývací pokoj s krbem a východ na zahradu. V patře dostupném po schodišti z haly je chodba s hudebním koutem, 3× dětský pokoj, ložnice s balkonovými dveřmi a samostatná toaleta s umyvadlem. V půdním prostoru se nachází obytná místnost, kde je možná dětská ložnice, herna ad. K domu náleží přístavba přístřešku, který lze využít pro skladování dřeva nebo parkování osobního vozu.


Dřevostavba rodinného domu byla dokončena a kolaudována v r. 2022. Podlahy jsou převážně dřevěné a částečně keramické. Zdrojem tepla je elektrický kotel nebo lokálně krbem umístěného v obývacím pokoji. Vytápění je v přízemí řešeno v podlaze, v podkroví jsou topná tělesa. Při stavbě i zařizování interiéru byly použity kvalitní materiály a vybavení ve vyšším standardu.

Chata je členitá dřevostavba s podkrovím, která je postavena na břehu rybníka. Jedná se o přízemní stavbu s podkrovím, která je přístupná přes zastřešenou verandu, dále se vstupuje do obytné haly se způsobem využití odpočinkové místnosti. Dále je vstup do místnosti s krbovými kamny, posezením a schodištěm do ložnice v podkroví. V blízkosti chaty je suchý záchod a venkovní sprcha. Díky své velikosti a vybavení, zde lze krásně strávit čas od jara do podzimu, takže pár kroků od RD si můžete užívat i chalupaření.


Hranice pozemku lemují vzrostlé dřeviny, které vytvářejí pocit polosamoty a klidného bydlení s venkovskou atmosféru. V pohodlné vzdálenosti je mateřská a základní škola, dále sportoviště nebo místní koupaliště. V blízkém městě Semily jsou další školky, základní a střední školy Na výběr je i z restaurací a kaváren, dobré jsou i nákupní možnosti. Chuchelnu obklopuje krásná příroda, z jedné strany Kozákov, z druhé strany údolí Jizery spolu s Riegrovou stezkou a mnoho dalších krásných míst.

Užitná plocha RD přízemí a podkroví: 162 m2 , zastavěná plocha RD 103 m2, zastavěná plocha chaty 48 m2, rybníky o celkové ploše 1159 m2 (385 m2, 109 m2, 296 m2, 369 m2), zahrada 7163 m2. Celkem pozemek o výměře 8473 m2.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
24002
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Chuchelna 323
Plocha pozemku:
8473 m2
Plocha zastavěná:
103 m2
Plocha podlahová:
162 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Novostavba
Konstrukce:
Dřevěné trámové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Stáří objektu:
2002
Rok kolaudace:
2022
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 36' 23.432"N, 15° 17' 55.022"E